Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bunฤƒ experienศ›ฤƒ de navigare pe site. Politica de utilizare a cookie-urilor

Viziune si valori

Dezvoltarea continua a companiei noastre a fost posibila datorita respectarii unei strategii clare de actiune si a unei viziuni bazate pe protectia mediului, pe serviciile de inalta calitate si pe profesionalismul angajatilor nostri.

Politica Polaris se bazeaza pe urmatoarele obiective:

Reducerea cantitatii de gunoi depozitata la rampa ecologica prin recuperarea deseurilor reciclabile.
Responsabilizarea cetatenilor prin demararea actiunilor de colectare separata a deseurilor municipale.
Promovarea calitatii in prestarea serviciului de salubrizarea si informarea periodica a cetatenilor asupra politicii de dezvoltare a companiei.
Promovarea unui comportament ecologic in randul angajatilor si al cetatenilor.

Strategia Polaris

Strategia companiei Polaris este fundamentata pe valori bine definite care ne ghideaza activitatea:

Urmarim atingerea telurilor propuse: cetateni si clienti multumiti, cat si rolul de lider pe piata de profil, motiv pentru care incercam sa ne modernizam serviciile in mod continuu.
Demaram programe de CSR (Responsabilitate Social Corporativa) deoarece vrem sa transmitem ideea de comportament responsabil intr-un context in care mediul joaca un rol esential.
Ne mandrim cu transparenta actiunilor noastre, cu profesionalismul serviciilor prestate, cu competitivitatea si eficienta noastra.

Investim permanent in angajatii nostri oferindu-le posibilitatea de a participa gratuit la programe de informare si instruire.

Investim permanent in parcul nostru auto, achizitionam autovehicule, echipamente si utilaje moderne cu o norma de poluare Euro 6.

Dispecerat salubrizare: 0241 548 600 / 549 030
Str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanta
Program relatii cu publicul
Luni โ€“ Vineri : 8 00 - 16 30
Plateste online
Pentru a utiliza aceasta metoda de plata, va rugam sa va creati un cont in sectiunea Plata online.