Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site. Politica de utilizare a cookie-urilor

COMUNICAT DE PRESĂ

Precizări cu privire la motivele acumulării de deşeuri menajere în zona platformelor de precolectare din municipiul Constanța.

Utilajele Polaris M Holding, pregatite pentru deszapezire

Comandamentul de iarna din cadrul Polaris M Holding a fost activat inca de ieri seara, 25 februarie, ora 22:00. Utilajele de deszapezire, 9 sararite si 22 de lame, au fost scoase pe strazile din municipiul Constanta si au inceput sa actioneze pentru indepartarea zapezii si combaterea poleiului de pe principalele artere.

Caravana Polaris a ajuns la cea de-a opta editie

Duminica, 30 iulie, incepand cu ora 19:00, Polaris M Holding a organizat in Portul Tomis Constanta cea de-a opta editie a "Caravanei Polaris". Evenimentul a avut drept obiectiv constientizarea constantenilor si turistilor aflati pe litoral privind mentinerea curateniei spatiului public.

Polaris M Holding premiaza elevii participanti la concursul de compuneri pe teme ecologice

Miercuri, 24 mai a.c., la ora 12:00, Polaris M Holding va premia elevii clasei a III a, de la Scoala Gimnaziala "Sf. Andrei" din Slobozia,  participanti ai concursului de compuneri pe teme ecologice. Concursul de compuneri si vizita pe care  elevii o vor efectua la statia de sortare si reciclare din municipiul Constanta se vor desfasura in perioada 15-26 mai si fac parte din campania de educatie ecologica, desfasurata sub sloganul  "Deseurile reciclabile te inspira".

Polaris a sistat servicul de salubrizare in anumite cartiere din municipiile si orasele judetului Teleorman

Incepand cu data de 20 martie 2017, Polaris M Holding a luat decizia de a inceta prestarea serviciului de salubrizare in anumite cartiere din municipiile Alexandria, Rosiori de Vedere, Turnu Magurele si din orasele Videle si Zimnicea deoarece o parte din abonatii serviciului de salubrizare si asociatiile de proprietari din aceste cartiere au inregistrat intarzieri la plata facturilor cu mult peste 45 de zile.

S-a reluat serviciul de salubrizare la toate plaformele de deseuri din Mangalia

Incepand din data de 16.03.2017, Polaris M Holding - Mangalia a reluat prestarea serviciului de colectare si transport a deseurilor la toate asociatiile care au inregistrat debite restante in perioada 2009-2017. Aceasta decizie s-a luat in urma intalnirii care a avut loc la Club Nautic Mangalia, astazi, 16.03.2017, si la care au luat parte Primaria Municipiului Mangalia, compania Polaris M Holding si reprezentantii asociatiilor de proprietari.

COMUNICAT DE PRESA referitor la activitatea de deszapezire din sezonul de iarna 2016/2017

In cursul lunii ianuarie, in urma ninsorilor abundente de "Cod Rosu" si "Cod Galben" care au avut loc in municipiul Constanta, firma Polaris M Holding a actionat conform contractului, pluguind zapada si imprastiind material antiderapant in program non-stop pe perioada ninsorilor si a zilelor care au urmat acestora pe cele 109 strazi din programul de deszapezire prevazut in contractul nr. 70717/09.05.2008, dintre societatea noastra si Consiliul Local al Municipiului Constanta.

Utilajele de deszapezire si de ridicat deseurile actioneaza non-stop pe strazile din Constanta

25 de utilaje de deszapezire, 17 pluguri, 8 sararite, aproximativ 160 de angajati Polaris actioneaza pe strazile municipiului Constanta pentru indepartarea zapezii de pe arterele principale, inca de vineri, 06.01.2017. In prezent se circula in conditii de iarna, iar activitatea de deszapezire si de combatere a poleiului continua avand in vedere avertizarile meteorologice. In paralel cu activitatea de deszapezire, utilajele Polaris au inceput colectarea deseurilor municipale incepand cu data de 09.01.2017.

Utilajele Polaris au incep sa transporte zapada de pe domeniul public

Incepand din data de 12.01.2017, pe strazile municipiului Constanta actioneaza 28 de autospeciale care au inceput sa transporte zapada stransa la marginea carosabilului. In paralel cu activitatea de colectare si transport zapada, operatiunea de deszapezire va continua pana cand zapada va fi degajata de pe toate strazile din municipiul Constanta

Faleza `Trei papuci`, ecologizata de Polaris si prescolari

10 iunie  - Polaris M Holding impreuna cu prescolarii gradinitei "Comenius" au ecologizat faleza de langa plaja "Trei papuci". Actiunea de ecologizare s-a inscris in randul evenimentelor care au sarbatorit Ziua Internationala a Mediului si a continuat campania "Natura ne protejeaza, daca o respectam!", desfasurata in perioada 30.05 - 10.06.2016.

In Tg Jiu continua montarea platformelor subterane

In decembrie 2013, in orasul Tg Jiu, compania de salubrizare Polaris M Holding a inaugurat montarea primelor 40 de platforme cu containere subterane pentru colectarea deseurilor urmand ca pana la sfarsitul acestui an sa monteze urmatoarele 20 de platforme.

Sute de kg de deseuri colectate de pe plaja din Mangalia

Sambata, 16 mai, incepand cu ora 10:00, Polaris M Holding impreuna cu Asociatia "Si eu pot", cu ajutorul elevilor de la Scoala Generala nr. 3, Colegiul Economic Mangalia si Liceul Tehnologic Ion Banescu, in parteneriat cu Primaria Municipiului Mangalia au reluat startul campaniei de ecologizare a plajei Mangalia. Initial, actiunea de ecologizare a fost programata in data de 7 aprilie insa datorita conditiilor meteo nefavorabile aceasta a fost anulata.

3 ani de Sacul galben in Arad

Anul 2012 a reprezentat debutul actiunii de colectare separata "Sacul galben" in Arad. Polaris M Holding impreuna cu Primaria Municipiului Arad au initiat aceasta actiune avand ca principal obiectiv responsabilizarea si familiarizarea populatia cu privire la conceptul de colectare separata a deseurilor si de protejarea a mediului inconjurator.

Dispecerat salubrizare: 0241 548 600 / 549 030
Str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanta
Program relatii cu publicul
Luni – Vineri : 8 00 - 16 30
Plateste online
Pentru a utiliza aceasta metoda de plata, va rugam sa va creati un cont in sectiunea Plata online.