Polaris a obtinut un credit de 5.1 milioane de lei pentru subsidiara sa, Polaris Mediu SRL.

Compania POLARIS M HOLDING, una dintre cele mai mari companii de prestare servicii de salubrizare existenta pe piata de profil din Romania, a obtinut pentru subsidiara sa, Polaris Mediu S.R.L., un credit de 5,1 milioane de lei de la banca UniCredit.

Creditul a fost aprobat in circa trei saptamani si va fi folosit pentru finantarea construirii unei a doua alveole la depozitul ecologic din Targu Jiu al firmei. Suma de 5,1 milioane de lei reprezinta 80% din valoarea totala a proiectului, restul de 20 de procente fiind reprezentati de contributia proprie a companiei, a declarat pentru ZF administratorul Polaris M Holding, Ionut Tarsoaga.
 
Polaris M Holding si-a inceput activitatea in 1998, primul contract fiind semnat cu Primaria Constanta, cu care exista si un contract in prezent, activ inca din anul 2008. Compania se ocupa si de salubrizarea oraselor Arad, Targu Jiu, Alba Iulia, Mangalia, Eforie si Navodari.
„Polaris s-a dezvoltat in timp, a avut o evolutie de zece ani sau chiar mai mult. In 2004 ne-am extins si in Arad, iar abia in 2007 in restul tarii.”, a mai adaugat Ionut Tarsoaga.
 
Polaris M Holding are in prezent aproximativ 1500 de salariati si 100% capital romanesc.