Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site. Politica de utilizare a cookie-urilor

Polaris susține responsabilizarea elevilor

Polaris sustine ideea de responsabilizare in parteneriat cu scoala, motiv pentru care ne-am implicat in proiecte de constientizare a elevilor referitor la colectarea separata a deseurilor reciclabile. Astfel, am incheiat contracte in parteneriat cu Scoala Generala Eforie Nord si cu Liceul Teoretic "Carmen Sylva". In urma acestor actiuni, Polaris a asigurat atat numarul de saci necesari desfasurarii in conditii optime a acestei actiuni, cat si transportul deseurilor reciclabile la linia de sortare.


Caravana Polaris a ajuns la cea de-a opta editie

Duminica, 30 iulie, incepand cu ora 19:00, Polaris M Holding a organizat in Portul Tomis Constanta cea de-a opta editie a "Caravanei Polaris". Evenimentul a avut drept obiectiv constientizarea constantenilor si turistilor aflati pe litoral privind mentinerea curateniei spatiului public.


Elevii Colegiului National Pedagogic "Constantin Bratescu" au colectat 400 de kg deseuri de pe malul lacului Tabacarie

20 octombrie, incepand cu ora 10:00, Polaris M Holding impreuna cu elevii Colegiului National Pedagogic "Constantin Bratescu au demarat o actiune de ecologizare pe malul lacului Tabacarie. Actiunea a facut parte din campania "Curatam Constanta Noastra" si s-a desfasurat in zona cuprinsa intre Biserica Sf Mina, care a reprezentat si punctul de intalnire al voluntarilor, si Pavilionul Expozitional.

Impreuna putem mentine orasul curat! - Caravana Polaris

Duminica, 21 august, Polaris M Holding a continuat traditia si a demarat cea de-a saptea editie a "Caravanei Polaris", eveniment ce si-a dorit sa atraga atentia cetatenilor si turistilor asupra mentinerii curateniei orasului Constanta. Evenimentul s-a desfasurat in Portul Tomis, incepand cu ora 19:00.

De Ziua Internationala a Mediului, Polaris a premiat prescolarii

In perioada 30.05 - 02.06.2016, Polaris M Holding, alaturi de prescolarii gradinitei "Comenius", au desfasurat prima etapa a campaniei ecologice "Natura ne protejeaza, daca o respectam!", care s-a incheiat cu premierea tuturor participantilor. Cea de-a doua etapa a campaniei va avea loc in data de 10 iunie si va fi marcata printr-o actiune ecologica a plajei "Trei papuci".

Polaris sustine Club Volei Municipal Tomis

n anul 2015, Polaris M Holding sprijina proiecte comunitare ce vizeaza domeniile: sportiv, educativ-ecologic (organizare de evenimente alaturi de scoli) si cultural. Printre aceste domenii, sportul detine un rol important si este mai mult decat un simplu joc, potentialul sau ridicat determina o schimbare sociala pozitiva in randul oamenilor. Impactul pe care sportul il are asupra vietii oamenilor poate face o diferenta uriasa in stilul lor de viata sau in sanatatea acestora.

POLARIS sustine mediul - "LET`S DO IT, ROMANIA!"

De-a lungul anilor, compania Polaris M Holding a sutinut actiunea civica de voluntariat " Let’s do it, Romania!",  o actiune care sprijina mentinerea unui mediu cat mai curat. Polaris a participat in cadrul acestei actiuni in calitate de partener important in gestionarea deseurilor.

Sute de kg de deseuri colectate de voluntari de pe plaja din Mangalia

Sambata, 16 mai, incepand cu ora 10:00, Polaris M Holding impreuna cu Asociatia "Si eu pot", cu ajutorul elevilor de la Scoala Generala nr. 3, Colegiul Economic Mangalia si Liceul Tehnologic Ion Banescu, in parteneriat cu Primaria Municipiului Mangalia au reluat startul campaniei de ecologizare a plajei Mangalia. Initial, actiunea de ecologizare a fost programata in data de 7 aprilie insa datorita conditiilor meteo nefavorabile aceasta a fost anulata.

Inaugurare platforme subterane in municipiul Mangalia

Polaris M Holding si Primaria Municipiului Mangalia au inaugurat vineri, 23 mai, un nou sistem de colectare a deseurilor format din 40 de platforme subterane. Initiativa a fost demarata la solicitarea Consiliului Local Municipal Mangalia si are drept scop modernizarea activitatii de gestiune a deseurilor.


Polaris sustine Festivalul Callatis 2013

Incepand de joi, 22.08.13 si continuand pana duminica, 25.08.13 in Portul Turistic Mangalia se va desfasura Festivalul "Callatis", eveniment cu traditie pentru litoralul romanesc. Firma Polaris sustine acest festival in calitate de sponsor, contribuind la buna desfasurare a acestuia.

Campanie de ecologizare in jurul baltii Blebea

In perioada 25-26 aprilie 2013, Polaris M Holding, alaturi de departamentul Mediu din cadrul Primariei Municipiului Mangalia, au demarat o ampla actiune de ecologizare a zonei din jurul Baltii Blebea din municipiul Mangalia. Polaris M Holding a venit in sprijinul Primariei cu o echipa de 15 lucratori de la salubrizare cai publice, 1 sef de lot MS si 2 utilaje(Graifer si Trakker). Lucratorii au fost dotati cu saci mari de 0,240 litri, manusi, lopeti si maturi. In urma actiunii de ecologizare s-au strans aproximativ 20 tone deseur.

Polaris sustine actiunea Let`s do it, Mangalia!

In mai 2012, Polaris M Holding a participat la actiunea Let`s do it, Mangalia! alaturi de elevii mai multor scoli din municipiu. Let`s do it, Mangalia! este o actiune de ecologizare a zonelor aflate in afara municipiului Mangalia si face parte din campania Let`s do it, Romania!

Polaris sustine proiectul "Let`s do it, Navodari!"

Actiunea "Let`s do it, Navodari!" este o actiune intreprinsa de Polaris M Holding impreuna cu Primaria orasului Navodari. Aceasta actiune face parte din proiectul national de ecologizare intr-o singura zi "Let`s do it, Romania!". In cadrul acestei campanii s-a realizat o ampla actiune de curatare a deseurilor din imediata apropiere a lacului Tasaul.

Impreuna Putem Proteja Natura

In zilele de 19 si 20 iulie, Polaris M Holding impreuna cu Primaria Muncipiului Tg Jiu au organizat o campanie de responsabilizare a cetatenilor cu privire la respectarea mediului inconjurator. Campania s-a desfasurat in zonele Nuci - Susita, precum si in zona aflata la iesirea din oras spre comuna Lelesti.

Colectarea Deseurilor In Platforme Subterane -Targu Jiu

Polaris M Holding si-a extins si perfectionat permanent serviciile iar dovada in acest sens o reprezinta inaugurarea in decembrie 2013, in municipiul Tg Jiu, a unui sistem european de colectare a deseurilor in platforme subterane. Acest sistem reprezinta o solutie moderna de gestionarea si colectare a deseurilor municipale.


Let`s do it, Romania!

"Let`s do it, Romania!", actiune la care POLARIS M HOLDING participa in fiecare an. Parteneri ai Primariei Municipiului Targu Jiu, Garzii de Mediu, Agentiei Nationale de Mediu, Apele Romane pentru actiunea nationala!

Actiune de informare si constientizare a elevilor din Targu Jiu

Actiunea de informare si constientizare a elevilor din municipiul Targu Jiu cu referire la colectarea separata a deseurilor reciclabile a fost realizata impreuna cu Primaria Municipiului Targu Jiu si Politia Locala. Astfel, pe parcursul mai multor luni, compania Polaris a mers in fiecare unitate de invatamant din Targu Jiu la orele de dirigentie pentru a invata elevii cum sa selecteze deseurile. Finalitate acestei actiuni a dus la dotarea tuturor unitatilor de invatamant cu eurocontainere de 1,1 mc pentru reciclare.

A doua campanie de igienizare a containerelor din Alba Iulia

La sfarsitul lunii iulie, compania Polaris a demarat cea de-a doua campanie de spalare si dezinfectare a containerelor pentru deseuri municipale in Alba Iulia. Aceasta masura de igienizare a containerelor si platformelor reprezinta o prioritate si vine in intampinarea nevoilor populatiei de a locui intr-un mediu curat. Dupa spalarea containerelor, mirosurile neplacute emanate de deseurile municipale nu vor mai reprezenta o problema.

Polaris a inceput ecologizarea eurocontainerelor in Judetul Teleorman

In luna mai a.c., compania Polaris M Holding a demarat actiunea de igienizare a eurocontainerelor de 1.1 mc, eurocontainere ce sunt localizate pe platformele pentru deseuri menajere. Campania de igienizare a fost initiata la inceputul sezonului cald ca o masura de prevenire a discomfortului pe care deseurile menajere le pot provocata datorita mirosurilor emanate.

Dispecerat salubrizare: 0241 548 600 / 549 030
Str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanta
Program relatii cu publicul
Luni – Vineri : 8 00 - 16 30
Plateste online
Pentru a utiliza aceasta metoda de plata, va rugam sa va creati un cont in sectiunea Plata online.