Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site. Politica de utilizare a cookie-urilor
Infiintata in anul 1998, in municipiul Constanta, Polaris M Holding se lanseaza pe piata de profil romaneasca ca o companie specializata in managementul deseurilor. Cu un parcurs ascendent, ajunge una dintre cele mai mari companii de salubrizare din tara si reuseste sa-si extinda activitatea in orasele Mangalia, Navodari, Slobozia, Targu Jiu, Bumbesti Jiu, Alba Iulia si in judetele Teleorman si Timis.

Astazi ne mandrim cu o experienta in domeniu de peste 22 ani. Imbunatatirea continua a serviciilor, gradul ridicat de competenta profesionala al angajatilor nostri, devotamentul pentru satisfacerea celor mai exigente nevoi ale cetatenilor sunt principii de baza pe care se axeaza activitatea companiei.
Polaris detine capital 100% romanesc, are peste 1000 de angajati si deserveste aproximativ un 1 milion de cetateni, societati comerciale si institutii publice.
Compania pune accent pe responsabilitatea pe care o are fata de comunitatea in care isi desfasoara activitatea, sustine si organizeaza permanent campanii de constientizare si educare a populatie pe teme specifice de protectie a mediului.

Polaris detine Licenta ANRSC clasa I pentru serviciul public de salubrizare a localitatilor si este certificata TÜV conform sistemului de management integrat pentru calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala.

Polaris efectueaza activitatea de colectare si transport a deseurilor cu ajutorul utilajelor din parcul auto propriu. Flota auto este reinnoita in mod constant cu utilaje de capacitate mare, mica si mijlocie ce respecta stardardele de poluare EURO 6. Intreaga flota auto este monitorizata cu un sistem de urmarire prin GPS.

Diplome si certificari

 
 
 
 
Dispecerat salubrizare: 0241 548 600 / 549 030
Str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanta
Program relatii cu publicul
Luni – Vineri : 8 00 - 16 30
Plateste online
Pentru a utiliza aceasta metoda de plata, va rugam sa va creati un cont in sectiunea Plata online.