Tel Verde - 0800.801.803

Non Stop

Despre Polaris

POLARIS M HOLDING

Polaris M Holding este una dintre cele mai mari companii de prestare servicii de salubrizare de pe piata de profil romaneasca.

Polaris isi incepe activitatea de prestari servicii de salubrizare in anul 1998, in municipiul Constanta, in urma castigarii licitatiei deschise organizata de Primaria Muncipiului Constanta. De-a lungul anilor, compania Polaris a reusit sa-si extinda activitatea in alte 7 orase: Targu Jiu, Eforie, Navodari, Mangalia, Alba Iulia, Bumbesti Jiu, Slobozia, precum si in judetele Teleorman si Timis.

Astazi ne putem lauda cu o experienta in domeniu de peste 18 ani. Imbunatatirea continua a serviciilor, gradul ridicat de competenta profesionala al angajatilor nostri, devotamentul pentru satisfacerea celor mai exigente nevoi ale cetatenilor sunt principii de baza pe care se axeaza activitatea Polaris M Holding. Compania Polaris detine capital 100% romanesc, deserveste peste 1 milion locuitori si a creat pana in prezent peste 1.500 locuri de munca.

 

Activitatea desfasurata de Polaris M Holding vizeaza, in primul rand, imbunatatirea mediului inconjurator si protejarea sanatatii populatiei. Pentru a atinge aceste obiective, Polaris M Holding a introdus servicii de colectare separata a deseurilor si a initiat proiecte de constientizare a populatiei asupra importantei protejarii mediului. Tot din acest considerent a inaugurat in anul 2005, in municipiul Constanta, linia de sortare a deseurilor reciclabile.

 

Diplome si Certificari