Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site. Politica de utilizare a cookie-urilor

Prin specificul profesiei noastre, suntem zi de zi martorii efectelor daunatoare pe care activitatea zilnica o are asupra mediului inconjurator. Obiectivul nostru principal il reprezinta dezvoltarea activitatii de salubrizare prin respectarea conceptului de dezvoltare durabila, prin asumarea responsabilitatii pe care o avem fata de comunitatea si mediul in care ne desfasuram activitatea. Pornind de la acest obiectiv, am demarat programe de implementare a colectarii separate in randul populatiei, precum sacul galben, pubela / containerul galben si containere de tip igloo la toate punctele de lucru unde ne desfasuram activitatea.Impreuna pentru un mediu sanatos!

Ne dorim ca activitatile zilnice pe care le desfasuram sa aiba un impact minim asupra mediului, sa crestem calitatea vietii locuitorilor in orasele in care ne desfasuram activitatea si sa reducem poluarea cu deseuri. In acest sens, am implementat un sistem de colectare separata a deseurilor si am initiat evenimente pentru constientizarea si educatie ecologica in scoli, gradinite si licee.

Obiectivele noastre sunt:

  • Gasirea de solutii si servicii sustenabile pentru protejarea mediului
  • Implementarea de proiecte care vizeaza schimbarea mentalitatii cetatenilor cu privire la responsabilizarea fata de mediu

Impreuna pentru generatiile viitoare!

Sustenabilitatea este un principiu care ne ghideaza activitatea. Credem intr-un viitor mai bun pentru copiii nostri si din acest motiv ne desfasuram activitatea incercand sa avem un impact cat mai mic asupra mediului inconjurator, demaram proiecte de colectare separata si responsabilizam populatia. Toate aceste actiuni au singur scop: un viitor mai bun pentru generatiile viitoare.

Impreuna pentru un mediu curat!

De-a lungul timpului, am incercat sa promovam un comportament ecologic care sa ajute la schimbarea atitudinii societatii fata de mediul inconjurator. Din acest motiv am organizat evenimente de ecologizare in orasele in care detinem puncte de lucru si am implicat copiii deoarece ei reprezinta viitorul si cu ei incepe schimbarea mentalitatii. Am initiat actiuni de responsabilizare a populatiei cu privire la pastrarea curateniei orasului, a plajelor, a litoralului romanesc deoarece obiectivul nostru este de a mentine un oras curat si sanatos alaturi de locuitorii acestuia.

Am initiat actiuni de responsabilizare a populatiei in ceea ce priveste pastrarea curateniei orasului, a plajelor, a litoralului romanesc deoarece obiectivul nostru este de a mentine un oras curat si sanatos, alaturi de locuitorii acestuia.
Dispecerat salubrizare: 0241 548 600 / 549 030
Str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanta
Program relatii cu publicul
Luni – Vineri : 8 00 - 16 30
Plateste online
Pentru a utiliza aceasta metoda de plata, va rugam sa va creati un cont in sectiunea Plata online.