Folosim module cookie pentru a oferi cea mai bună experiență de navigare pe site. Politica de utilizare a cookie-urilor

Prezentul formular are ca scop raportarea și tratarea neregulilor intampinate in relație cu SC Polaris M Holding prin angajații acestuia, de natura sa amenințe sau sa lezeze interesul public, care privesc incalcarea legislației, nerespectarea codului de conduita, abuzuri, discriminari, cazuri de corupție, furturi și alte situații similare.

Aceste nereguli ar putea sa se refere la:

  • Incompetența sau neglijența in serviciu
  • Constrangere și amenințari
  • Fals și uz de fals in acte publice
  • Incompatibilitate și conflict de interese
  • Evaluari neobiective ale personalului in procesul de recrutare, selectare, promovare, retrogradare si eliberare din functie
  • Abuz de incredere
  • Șantaj
  • Jar, furt și delapidare

Toate rapoartele primite sunt atent investigate, in deplin secret si confidentialitate. Sesizarile vor fi selectate conform procedurii interne și vor fi revizuite cu atentie. Investigația nu se va putea desfașura in situația in care persoana care a transmis sesizarea/raportul nu va putea fi contactata pentru informatii suplimentare.

Persoana care transmite sesizarea este sfatuita sa nu comunice altor persoane detaliile aspectelor pe care el/ea le-a raportat, avand in vedere ca acest aspect ar putea zadarnici eforturile companiei de protejare a reclamantului și ar avea un impact nefavorabil asupra oricarei investigatii viitoare.

Este evidentiat faptul ca toate sesizarile transmise sunt tratate strict confidential de catre toate unitatile implicate din Companie.

Compania nu va permite nicio actiune de represiune din partea managementului cu privire la persoanele care denunta cu buna credinta, o neregula, inclusiv daca din verificarile efectuate aspectele nu se confirma sau se confirma doar partial.Formular semnalare nereguli
Dispecerat salubrizare: 0241 548 600 / 549 030
Str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanta
Program relatii cu publicul
Luni – Vineri : 8 00 - 16 30
Plateste online
Pentru a utiliza aceasta metoda de plata, va rugam sa va creati un cont in sectiunea Plata online.