Impreuna putem mentine orasul curat! - Caravana Polaris

Duminica, 21 august, Polaris M Holding a continuat traditia si a demarat cea de-a saptea editie a "Caravanei Polaris", eveniment ce si-a dorit sa atraga atentia cetatenilor si turistilor asupra mentinerii curateniei orasului Constanta. Evenimentul s-a desfasurat in Portul Tomis, incepand cu ora 19:00.

Obiectivul acestui eveniment l-a reprezentat cresterea gradului de constientizare a importantei mentinerii curateniei orasului si plajelor, atentia axandu-se asupra fenomenului aruncarii ambalajelor pe strada.

"Caravana Polaris" a fost formata dintr-o echipa de tineri. Acestia s-au plimbat prin Portul Tomis si i-au incurajat pe constanteni si turisti sa adopte un comportament ecologic fata de mediul in care isi desfasoara activitatea. Promoterii au oferit cetatenilor si turistilor obiecte promotionale pentru curatenie din partea companiei Polaris.

" Ne dorim sa formam un parteneriat impreuna cu cetatenii deoarece numai impreuna putem mentine curatenia orasului. Nu este suficient numai sa facem curatenie, trebuie sa o si pastram. O atitudine lipsita de civism are efecte grave asupra mediului inconjurator si a sanatatii populatiei. Printr-un simplu gest, de a arunca un ambalaj la cosul de gunoi putem face diferenta intre un mediu curat si sanatos si un mediu murdar", au declarat reprezentantii Polaris.

De-a lungul timpului, Polaris M Holding a sprijinit toate actiunile organizatiilor neguvernamentale de curatare a zonelor in care compania nu are obligativitate contractuala. Pe langa aceste actiuni, Polaris a demarat o serie de activitati care au vizat mentinerea curateniei orasului. Printre acestea mentionam efectuarea de actiuni de ecologizare, montarea de placute cu mesaje educative si de responsabilizare a cetateanului pe tema mentinerii curateniei orasului si a colectarii selective a deseurilor, precum si suplimentarea cosuletelor stradale.