Elevii Colegiului National Pedagogic "Constantin Bratescu" au colectat 400 de kg deseuri de pe malul lacului Tabacarie

20 octombrie, incepand cu ora 10:00, Polaris M Holding impreuna cu elevii Colegiului National Pedagogic "Constantin Bratescu au demarat o actiune de ecologizare pe malul lacului Tabacarie. Actiunea a facut parte din campania "Curatam Constanta Noastra" si s-a desfasurat in zona cuprinsa intre Biserica Sf Mina, care a reprezentat si punctul de intalnire al voluntarilor, si Pavilionul Expozitional.

Scopul acestei actiuni de ecologizare l-a reprezentat educarea si sensibilizarea cetatenilor cu privire la mentinerea unui mediu curat. Ecologizarea malului lacului Tabacarie, o arie naturala protejata la nivel national, a devenit o traditie anuala pentru compania Polaris, insa, din pacate, efectele ecologizarii s-au dovedit a fi vizibile doar pe termen scurt.

Impreuna cu elevii Colegiului National Pedagogic, Polaris a curatat deseurile de pe suprafata lacului si de pe spatiul verde. Elevii echipati cu veste, manusi, saci, mincioguri au igienizat  zona in speranta ca aceasta actiune isi va atinge scopul si oamenii vor intelege ca locul deseurilor nu este pe spatiul verde sau in apa, ci la cosul de gunoi.

Responsabilitatea fata de mediu a companiei Polaris, in cadrul campaniei de constientizare "Curatam Constanta Noastra", este demonstrata prin suplimentarea de actiuni de igienizare in zone in care obligativitatea contractuala este inexistenta. Astfel, Polaris sprijina zilnic aceasta campanie prin intermediul lucrarilor de salubrizare ce implica: suplimentarea numarului de echipaje, prelungirea programului de lucru, colectarea deseurilor rezultate din igienizare spatiilor curatate de agentii economici sau de catre locatari, maturatul stradal si transportul deseurilor.