Polaris a inceput ecologizarea eurocontainerelor in Judetul Teleorman

In luna mai a.c., compania Polaris M Holding a demarat actiunea de igienizare a eurocontainerelor de 1.1 mc, eurocontainere ce sunt localizate pe platformele pentru deseuri menajere. Campania de igienizare a fost initiata la inceputul sezonului cald ca o masura de prevenire a discomfortului pe care deseurile menajere le pot provocata datorita mirosurilor emanate.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor si comfortului populatiei din judetul Teleorman, compania Polaris foloseste o autospeciala pentru spalalarea eurocontainerelor de 1.1 mc, iar functionarea acesteia are la baza un program bine stabilit. Autospeciala este dotata cu un sistem destinat dezinfectarii si spalarii interioare si exterioare cu apa rece la o presiunea foarte ridicata. Astfel, fiecare eurocontainer este spalat si clatit pe rand.

Spalatorul de masini isi va desfasura activitatea in municipiul Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle.

Perioada de desfasurare a campaniei este de o luna. Daca in anumite situatii aceasta autospeciala este solicitata in anumite zone care au mai fost ecologizate se va interveni imediat. "De cand firma Polaris M Holding  si-a inceput activitatea in judetul Teleorman s-a incercat ca in fiecare luna sa se aduca imbunatatiri sistemului de salubrizare astfel incat cei care beneficiaza de serviciile noastre sa fie multumiti. Am inceput actiunea sacul galben in Alexandria, Rosiorii de Vede si Turnu Magurele, o actiune care incepe sa decurga bine urmand ca in perioada urmatoare sa extindem aceasta actiune in Zimnicea si Videle, am inceput sa dotam platformele dintre blocuri cu recipienti de selectiva, aici ma refer in special la municipiul Alexandria, iar acum am adus aceasta autospeciala pentru a spala eurocontainerele de 1,1 mc. Aceasta masina este 3 in 1, cum imi place mie sa-i zic, poate fi folosita pentru ecologizarea eurocontainerelor, ecologizarea platformelor, dar si pentru udatul strazilor", a declarat Luis Popa, directorul punctului de lucru Teleorman.

Compania Polaris pune la dispozitia cetatenilor teleormaneni un numar de telefon pentru sugestii privind imbunatatirea sistemului de salubrizare.