A doua campanie de igienizare a containerelor din Alba Iulia

La sfarsitul lunii iulie, compania Polaris a demarat cea de-a doua campanie de spalare si dezinfectare a containerelor pentru deseuri municipale in Alba Iulia. Aceasta masura de igienizare a containerelor si platformelor reprezinta o prioritate si vine in intampinarea nevoilor populatiei de a locui intr-un mediu curat. Dupa spalarea containerelor, mirosurile neplacute emanate de deseurile municipale nu vor mai reprezenta o problema.

Operatiunea de spalare a containerelor se realizeaza cu o masina speciala, fiecare container fiind spalat si clatit individual.

Spalatorul de containere este dotat cu un echipament destinat dezinfectarii, spalarii interioare si exterioare cu apa rece, la presiune foarte inalta, a containerelor. Acesta are un rezervor de apa, cu doua compartimente, dintre care unul destinat colectarii apei murdare, iar celalalt spalarii cu apa curata a containerelor.

Pentru a finaliza igienizarea tuturor punctelor de colectare a deseurilor si containerelor aferente acestora, campania se va intinde pe o perioada de doua saptamani. Igienizare containerelor se face de cate ori este necesar, insa pe parcursul verii frecventa spalarii va fi intensificata deoarece mirosul emanat de deseuri este mai greu de suportat in aceasta perioada.