Impreuna Putem Proteja Natura

In zilele de 19 si 20 iulie, Polaris M Holding impreuna cu Primaria Muncipiului Tg Jiu au organizat o campanie de responsabilizare a cetatenilor cu privire la respectarea mediului inconjurator. Campania s-a desfasurat in zonele Nuci - Susita, precum si in zona aflata la iesirea din oras spre comuna Lelesti.

Pe parcursul celor doua zile ale campaniei, angajatii Polaris au impartit saci menajeri targujienilor si i-au indemnat pe acestia sa depuna in saci deseurile rezultate in urma picnicurilor si sa depoziteze sacii in eurocontainerele de 1,1 mc amplaste in zona. Aceste eurocontainere sunt ridicate de catre compania Polaris la sfarsitul fiecarei zi de picnic.

Tot in cadrul acestei campanii, targujienii au fost sfatuiti sa nu arunce jarul ramas de la gratare in eurocontainere, ci sa-l stinga in prealabil, astfel evitandu-se producerea unor evenimente periculoase.

Informarea si constientizarea importantei protejarii mediului in randul populatiei a reprezentat scopul demararii acestei campanii. Zonele de picnic sunt foarte populate iar cei care le frecventeaza trebuie sa le protejeze pentru a putea beneficia de aceste spatii verzi si in viitor.

Astfel de actiuni s-au desfasurat pe tot parcursul verii deoarece ne dorim ca cetatenii sa inteleaga ca locul deseurilor nu este in natura, ci in eurocontainere.