Polaris şi Liga Studenților - Universitatea "Ovidius" au ecologizat Campusul Universitar

Ne-am bucurat să răspundem inițiativei demarată de Liga Studenților - Universitatea "Ovidius" din Constanța, de a sprijini actiunea de ecologizare, care s-a desfăşurat ieri, 25 martie, în Campusul Universitar. Acțiunea face parte din proiectul "Ecompetiția" care se desfăşoară pe parcursul a trei sâmbete consecutiv, 25 martie, 1 aprilie şi 8 aprilie.

Locațiile alese pentru următoarele două acțiuni sunt plaja Reyna şi Parcul Tăbăcărie.

Polaris s-a alăturat voluntarilor şi a sprijinit această acțiune cu saci, manuşi, şepci şi cu transportul deşeurilor la stația de sortare şi reciclare.

Timp de două ore, cei 36 de voluntari au adunat aproximativ 40 de saci de deşeuri, demonstrând că prin implicare putem schimba mediul în care trăim.

Acțiunea de astăzi s-a derulat şi alături de Grupul Local de Tineret Constanța, Comunitatea Tinerilor Basarabeni Constanța, AIESEC Constanța, Liga Studenților - Universitatea "Maritimă" din Constanța şi Interact Mangalia.

Mulțumim tuturor participanților care s-au alăturat acestui acțiuni ce vizează protejarea mediului împotriva deşeurilor depozitate iresponsabil.