Polaris M Holding se alătură proiectului "Eco Art- Ateliere de artă ecologică pentru copii instituționalizați"

În cadrul proiectului "Eco Art- Ateliere de artă ecologică pentru copii instituționalizați", care se va desfăşura în lunile aprilie şi mai 2022, copii şi adolescenți cu vârsta cuprinsă între 10 şi 18 ani, instituționalizați în centre de plasament, vor participa la 5 ateliere de artă ecologică.
Sub îndrumarea unui specialist în ecologie şi a 10 artişti plastici, copiii vor realiza, în cadrul fiecărui atelier, minimum 5 produse artistice de dimensiuni diferite, confecționate din materiale reciclabile (lemn, plastic, hârtie/carton, sticlă, doze de aluminiu) ce urmează a fi expuse în cadrul unei expozitii inaugurată pe data de 1 iunie, la sediul Asociației Centrul Comunitar "Open Doors".
Activitățile practice realizate în cadrul atelierelor le oferă copiilor oportunitatea de a socializa, le dezvolta abilitățile artistice şi le creşte interesul pentru artă şi protejarea mediului.
Polaris este partener în acest proiect şi a pus la dispoziția organizatorilor materialele necesare desfăşurării proiectului. 
Proiectul este organizat de de Rusu I Georgiana PFA şi co-finanțat  de Administratia Fondului Cultural Național, alături de partenerii Polaris M Holding şi Asociația Centrul Comuniatr "Open Doors".
Mai multe informații în link-ul de mai jos:

https://constanteanul.com/.../eco-art-copii-din-centre.../