Platformele subterane de la Mangalia au o nouă imagine.

În luna octombrie a acestui an, Polaris M Holding a finalizat lucrările de recolantare a platformelor subterane pentru deşeuri menajere şi reciclabile din municipiul Mangalia.

Cele 39 de platforme subterane au trecut printr-un proces complet de curățare, îndepărtare a autocolantului vechi şi recolantare cu un design modern.

Fiecare platformă este alcătuită din 4 containere cărora le corespund 4 coşuri de inserție. Fiecare coş de inserție a fost inscripționat cu tipul de deşeu colectat, respectiv 2 coşuri pentru deşeuri menajere, 1 coş pentru deşeuri din plastic / metal şi 1 coş pentru deşeuri din hârtie/carton.

Sugestii pentru a sorta corect deseurile si a metine curateneia  în jurul platformelor:

1.    Depozitați deşeurile într-o pungă sau sac de gunoi de dimensiuni potrivite, astfel încât punga/ sacul să încapă prin coşul de inserție al platformei. În acest mod se va evita depozitarea sacilor lângă platformă.

2.    Presați / tăiați/ striviți deşeurile de ambalaje înainte de a le depune în coşul de inserție corespunzător. În acest mod se foloseşte la maxim capacitatea pubelei.

3.    Deşeurile menajere se depun în saci care se leagă / se închid înainte de a fi introduşi în coşul pentru deşeuri menajere.