Programul distribuției pubelelor galbene în perioada 19-23 aprilie 2021 


❇️ LUNI - 19.04- strada I.G.Duca, strada Tudor Vladimirescu;
❇️ MARȚI - 20.04 - strada Dacia, strada Dimitrie Bolintineanu, strada Sabinelor;
❇️ MIERCURI - 21.04 - strada Atelierelor, strada Avram Iancu, strada Olteniei, strada Sarmisegetuza;
❇️ JOI - 22.04 - strada Anghel Saligny, strada Constantin Brătescu, strada Griviței;
❇️ VINERI - 23.04 - strada Cuza Vodă, bulevardul Ferdinand, strada Ştefan cel Mare.

  • În situația în care angajații Polaris nu reuşesc să distribuie toate pubelele planificate într-o anumită zi, distribuția va continua în ziua următoare. 
  • Informăm proprietarii gospodăriilor, care nu vor fi găsiți acasă în momentul distribuirii pubelelor, că îşi pot ridica pubela galbenă pe baza actului de proprietate şi a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanța, de luni-vineri, între orele 08:00 - 14:00.
  • Pubelele galbene sunt distribuite gratuit cetățenilor care locuiesc la case.
        Colectarea Selectivă începe de acasă! 
  • Vă rugăm să nu amestecați deşeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează numai deşeuri reciclabile din plastic, hârtie/ carton şi metal.
  • Presați / tăiați/ striviți deşeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod se foloseşte la maxim capacitatea pubelei.
  • Deşeurile se biodegradează foarte greu, unele dintre ele nu se degradează niciodată. Colectăm selectiv şi astfel reducem cantitatea de deşeuri care ajunge la groapa de gunoi şi implicit ne protejăm sănătatea şi mediul înconjurător.
  • Este interzisă amestecarea deşeurilor, abandonarea şi depozitarea acestora în afara spațiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011.