Polaris actioneaza cu utilajele pentru deszapezire pe strazile din Constanta

Comandamentul de iarna din cadrul companiei Polaris M Holding actioneaza cu utilaje si forta umana pentru inlaturarea zapezii si combaterea poleiului de pe strazile municipiului Constanta.
La ora transmiterii acestui comunicat, utilajele indeparteaza zapada, imprastie material antiderapant, pentru combaterea poleiului si prevenirea formarii podurilor de gheata,  in urmatoarele zone:  bd. Ferdinand - bd. Tomis (1 sararita si 2 lame), bd. Mamaia - Pescarie (1 sararita si 2 lame), Bd. I.C. Bratianu (1 sararita si 3 lame), Sos Mangaliei - bd. 1 Mai (1 sararita si 3 lame), bd. Tomis - str. Suceava-Boema (1 sararita si 2 lame), I. C. Bratianu-Cora (1 sararita si 2 lame), Bd. Lapusneanu - Bd. Aurel Vlaicu (1 sararita si 3 lame), str. Crisului-Pod IPMC (1 sararita si 3 lame), Zona Poarta 1 (1 sararita si 1 lama). 
Utilajele de deszapezire actioneaza cu prioritate in intersectii, sensuri giratorii, pante, artere principale si institutii publice. Dupa finalizarea interventiei in aceste zone, utilajele vor fi impartite pe cartiere si strazi secundare . Angajatii Polaris vor actiona in permanenta pentru indepartarea manuala a zapezii si poleiului in urmatoarele zone: intrari in unitati sanitare, treceri de pietoni, refugii RATC, unitati de invatamant, institutii publice etc.
Stocul de material antiderapant pregatit pentru sezonul 2016 - 2017 ajunge la 6500 tone. In vederea asigurarii unor conditii normale de circulatie, cantitatile de material antiderapant, utilizate pentru combaterea zapezii si poleiului se pot suplimenta in functie de conditiile meteorologice.
Cetatenii sunt rugati sa evite utilizarea autoturismelor proprii si sa apeleze la mijloacele de transport in comun. Daca situatiile de urgenta impun utilizarea autoturismelor, acestia sunt sfatuiti sa nu-si parcheze masinile pe marginea drumului pentru a nu ingreuna interventia utilajelor de deszapezire.