Polaris M Holding se alatura, in calitate de voluntar, campaniei `Curatam Constanta Noastra`

Pe tot parcursul lunii aprilie 2017, Polaris M Holding se alatura campaniei de responsabilizare civica privind protejarea mediului "Curatam Constanta Noastra", demarata de Primaria Municipiului Constanta, in calitate de voluntar prin suplimentarea activitatilor zilnice, a utilajelor, a efectivului de angajati, precum si a zonelor ce urmeaza sa fie salubrizate.

Pe langa activitatile specifice curateniei de primavara care se desfasoara in toate cartierele din municipiul Constanta, timp de o luna, toti angajatii Polaris M Holding vor lua parte la actiuni de igienizare in anumite zone ce nu sunt cuprinse in programul de lucru platit. In acest program de curatenie sunt cuprinse urmatoarele zone/cartiere: Tomis 2, Poarta 6, Km 4, str. Corbului, Inel II, Tomis III, Zona Abator, str. Zmeurei, Tomis Nord - iesire Carrefour, Casa de Cultura, cartier C.E.T.; Tomis Nord - Stadion, Km 4-5; str. Badea Cartan - Tomis Nord, str. Vf. cu Dor / Ion Ursu, Palazu Mare, Poarta 4 - stadion Portul - spitalul CFR.

In cadrul acestei campanii, Polaris M Holding va desfasura urmatoarele activitati: maturat manual si mecanizat, razuitul rigolelor, intretinerea curateniei, colectarea deseurilor municipale rezultate in urma efectuarii serviciului de salubrizare, colectarea deseurilor vegetale rezultate in urma igienizarii spatiilor verzi, colectarea deseurilor din zonele igienizate de catre populatie, agenti economici sau institutii publice, colectarea deseurilor provenite din depozite neorganizate, precum si transportul deseurilor la rampa ecologica.

"Curatam Constanta Noastra" este, in primul rand, o campanie de responsabilizare civica cu privire la importanta mentinerii unui oras curat. Scopul acestei campanii este de a responsabiliza locuitorii municipiului Constanta, agentii economici, asociatiile de proprietari, voluntarii, institutiile publice, sa initieze sau sa participe la actiunile de curatenie care au loc in zonele in care acestia locuiesc sau isi desfasoara activitatea.

In cazul in care locuitorii municipiului Constanta au nevoie de sprijin logistic in cadrul campaniei  "Curatam   Constanta   Noastra", le stam la dispozitie pentru preluarea deseurile adunate in cadrul acestei campanii.