S-a reluat serviciul de salubrizare la toate plaformele de deseuri din Mangalia

Incepand din data de 16.03.2017, Polaris M Holding - Mangalia a reluat prestarea serviciului de colectare si transport a deseurilor la toate asociatiile care au inregistrat debite restante in perioada 2009-2017. Aceasta decizie s-a luat in urma intalnirii care a avut loc la Club Nautic Mangalia, astazi, 16.03.2017, si la care au luat parte Primaria Municipiului Mangalia, compania Polaris M Holding si reprezentantii asociatiilor de proprietari.

In urma acestei intalniri, compania Polaris M Holding si-a manifestat disponibilitatea de a solutiona problema sistarii partiale a serviciului de salubrizare. Astfel, Polaris M Holding a adus la cunostinta reprezentantilor asociatiilor de proprietari planul de esalonarea a datoriilor prin care acestia au posibilitatea de a incheia un angajament de plata in functie de suma datorata. Daca suma restanta nu depaseste 10.000 ron, asociatia are la dispozitie 60 de zile sa-si achite datoria, iar daca suma restanta depaseste 10.000 ron, aceasta poate fi achitata in 90 de zile.

Deoarece o mare parte din reprezentantii asociatiilor de proprietari au dat curs medierii initiata de Polaris M Holding inca de ieri, 15.03.2017, si au semnat angajamentul de plata, iar unele asociatii au reusit chiar sa achite integral suma restanta, Polaris M Holding a reluat imediat serviciul de salubrizare la o perioada de cateva ore de la semnarea angajamentului/ achitarea restantei.

Pentru a evita ca astfel de situatii sa se repete in viitor, reprezentantii asociatiilor au fost informati despre obligativitatea de a achita facturile in 45 de zile de la facturarea serviciului de salubrizare, asa cum prevede legea 51/ 2006, republicata, alin (11).

Polaris M Holding multumeste cetatenilor pentru intelegerea de care au dat dovada in aceasta perioada si ii asigura ca raspunderea pentru situatia creata nu apartine companiei Polaris M Holding.