Un mediu curat, impreuna cu dumneavoastra - CARAVANA POLARIS - editia a - IV-a

Duminica, 11.08.2013, Polaris M Holding organizeaza cea de-a patra editie a evenimentului "Caravana Polaris", eveniment ce are drept scop constientizarea cetatenilor cu privire la problemele de mediu si la mentinerea unui oras si, implicit, a unui litoral cat mai curate.

Problemele centrate pe mediu sunt des dezbatute in societatea noastra, insa Polaris nu doreste inca o abordare verbala sau scrisa a acestui subiect, ci isi doreste implicarea in mod activ in rezolvarea problemelor de mediu si in mentinerea unui oras curat si sanatos, implicare demonstrata prin toate evenimentele organizate pe tema protejarii mediului.

" Caravana Polaris" se va desfasura in zona Portului Tomis, unde o echipa formata din promoteri si voluntari ii va indemna pe constantenii si turistii aflati pe litoral sa participe, in mod activ, alaturi de firma Polaris M Holding la mentinerea curateniei municipiului Constanta. Promoterii, imbracati in salopete de culoare verde, alaturi de voluntari, vor incuraja un comportament ecologic din partea cetatenilor constanteni, oferindu-le acestora obiecte promotionale pentru curatenie, precum si pliante informationale referitoare la colectarea separata si reciclare.

Scopul acestei campanii il reprezinta mentinerea unui mediu curat si sanatos prin constientizarea cetatenilor cu privire la valorile reale ale mediului inconjurator, care ne raspunde in functie de cum il respectam.

Va asteptam in Portul Tomis alaturi de noi!