Polaris sustine Club Volei Municipal Tomis

In anul 2015, Polaris M Holding sprijina proiecte comunitare ce vizeaza domeniile: sportiv, educativ-ecologic (organizare de evenimente alaturi de scoli) si cultural. Printre aceste domenii, sportul detine un rol important si este mai mult decat un simplu joc, potentialul sau ridicat determina o schimbare sociala pozitiva in randul oamenilor. Impactul pe care sportul il are asupra vietii oamenilor poate face o diferenta uriasa in stilul lor de viata sau in sanatatea acestora. Indiferent de modul in care ne implicam, ca spectator sau ca participant, sportul ne poate schimba viata.

Polaris sustine CVM TOMIS inca din anul 2002, de la infiintarea acestuia.

CVM TOMIS incheie anul 2014 cu 4 victorii din 4 posibile in Liga Campionilor. Vedeti aici reactiile dupa meciul de Liga Campionilor dintre CVM Tomis si Knack Roeselare. 

In 2015, Polaris continua parteneriatul cu campioana Romaniei la volei masculin - Club Volei Municipal "Tomis" Constanta. Anul 2014 s-a incheiat pentru CVM Tomis cu 4 victorii din 4 posibile, ocupand locul I in grupa A a Ligii Campionilor, acesta detasandu-se in fruntea clasamentului din cadrul competitiei europene intercluburi la volei masculin - editia 2015 CEV DenizBank Volleyball Champions League.

Polaris a devenit partener traditional in sustinerea voleiului constantean, fiind alaturi si de echipele de Juniori, CadetiSperante si Minivolei Masculin, aceste echipe apartinand CVM Tomis - Constanta.

Rezultatele obtinute de aceste echipe ne fac cinste:

  • Echipa de Juniori devine, in 2014, castigatoarea Campionatului National;
  • Echipa de Cadeti a castigat ultimele 3 Campionate Nationale;
  • Echipa de Sperante a castigat in sezonul 2012-2013 Campionatul National, iar in 2014 a ocupat locul III;
  • Echipa de Minivolei Masculin a ocupat locurile IV si VI in sezoanele 2012-2013, respectiv 2013-2014;
  • Jucatorii de la grupele de Juniori, Cadeti s-au calificat la turneul final al Campionatului European.