Polaris a ecologizat plaja Modern alaturi de elevii colegiului Mircea cel Batran

Polaris M Holding in parteneriat cu Colegiul National "Mircea cel Batran" au demarat actiunea de ecologizare a Plajei Modern in data de 9 aprilie 2015, incepand cu ora 09:00. Actiunea de ecologizare a facut parte din proiectul "Scoala Altfel", proiect dedicat educatiei elevilor in contexte non-formale.

Prin intermediul acestei actiuni, elevii au avut posibilitatea de a adopta un comportament ecologic si de a se transforma in participanti activi la protejarea mediului inconjurator.

Polaris a sprijinit initiativa de ecologizare a elevilor si i-a echipat cu saci pentru depozitarea deseurilor, manusi de protectie, sepci si tricouri. Compania de salubrizare a participat si in calitate de partener logistic, astfel, dupa incheierea actiunii, sacii plini cu deseuri au fost transportati la statia de sortare unde a avut loc separarea deseurilor pe doua fractii: fractia reciclabila a ramas la statia de sortare in vederea reciclarii, iar fractia nereciclabila a fost transportata la rampa ecologica.

"Responsabilitatea sociala fata de mediul inconjurator nu mai este de mult timp o simpla alegere, ci a devenit o obligatie pentru companiile care doresc sa aduca valoare comunitatii in care activeaza. Principiile sustenabile pe care incercam sa le urmam se regasesc in activitatea desfasurata zilnic: prin investitiile in gestionarea responsabila a deseurilor, prin achizitionarea de masini cu o norma de poluare foarte scazuta. Toate aceste demonstreaza ca protejarea mediului inconjurator ramane o prioritate pentru companie," a declarat Adrian Picoiu, director Polaris M Holding.

Aceasta campanie de ecologizare nu este singulara, Polaris deruleaza astfel de actiuni la toate punctele de lucru cu scopul de a constientiza populatia asupra faptului ca activitatile noastre cotidiene trebuie sa aiba un impact minim asupra mediului inconjurator. Trebuie sa intelegem ca prin respectul fata de plaje, paduri, strazi respectam propria noastra viata si a generatiilor urmatoare.

Aceasta actiune este inclusa in competitia "Orasul Reciclarii 2015", campanie ce beneficiaza de suportul Primariei Municipiului Constanta, SC Eco Rom Ambalaje si Polaris M Holding.