Caravana Polaris - Impreuna putem proteja mediul inconjurator

Duminica, 2 august, Polaris M Holding a demarat cea de-a sasea editie a "Caravanei Polaris", eveniment ce a promovat importanta metinerii orasului curat. Dupa succesul inregistrat in anii precedenti, Caravana Polaris a revenit si anul acesta in Portul Tomis, participantii la campanie oferind trecatorilor materiale promotionale pentru curatenie.


Prin intermediul acestui eveniment, compania Polaris si-a propus sa sensibilizeze si sa responsabilizeze constantenii si turistii aflati pe litoral sa participe in mod activ la pastrarea curateniei orasului si a plajelor. 


Daca in editiile anterioare, "Caravana Polaris" si-a axat atentia asupra sensibilizarii populatiei adulte cu privire la mentinerea orasului curat, anul acesta tema campaniei s-a concentrat asupra educatiei ecologice in randul copiilor. Mai multe personaje indragite de acestia, printre care: Zana curateniei, mascotele vesele si nazdravane, au fost prezente in Portul Tomis si i-au indemnat pe cei mici, pe constanteni si pe turisti sa participe la mentinerea curateniei orasului si plajelor. De asemenea, acestor personaje li s-au alaturat mai multi tineri, imbracati in salopete verzi, care s-au plimbat in Portul Tomis si i-au indemnat pe constantenii si turistii aflati pe litoral sa mentina orasul curat. Acestia au oferit copiilor si adultilor obiecte promotionale de culoare verde pentru curatenie pentru a-i stimula sa participe in mod activ la pastrarea curateniei orasului.


De noi depinde ca imaginea orasului in care locuim sa fie frumoasa si numai impreuna putem demonstra ca acest lucru se poate realiza, prin contributia fiecarui cetatean la crearea unui mediu mai curat si mai sanatos. Puterea exemplului ramane metoda cea mai simpla de a inocula in randul copiilor un obicei corect. Exemplul trebuie sa vina din partea adultilor, acestia avand rolul de a promova in randul copiilor respectul pentru mediul inconjurator, pentru curatenia orasului, deoarece un comportament sanatos fata de mediu se cladeste din copilarie.