Ziua Verde Constanta - schimbarea vine din exemplul personal

Polaris M Holding si "Let’s do it, Romania!" au sustinut vineri, 16 mai, actiunea de ecologizare a zonei de pe malul lacului Tabacariei, zona care face parte din arealele naturale in care Polaris nu presteaza activitatea de operator de salubrizare.

Desfasurata sub denumirea "Ziua Verde - Constanta", actiunea a avut drept scop sprijinirea si responsabilizarea cetatenilor fata de importanta protejarii mediului inconjurator.

Polaris a participat in cadrul acestei actiuni in calitate de partener logistic si a oferit gratuit tuturor participantilor la aceasta actiune saci de depozitare a deseurilor si manusi. Dupa colectare, deseurile au fost transportate la statia de sortare spre a fi reciclate, asigurandu-se reintrarea acestora in circuitul economic.

Am decis sa organizam aceasta actiune in Saptamana Nationala a Voluntariatului deoarece dorim sa celebram mesajul acestei saptamani si sa subliniem ca un mediu curat incepe cu exemplul personal. Voluntariatul ne ofera sansa de a impartasi un tel comun, in acesta caz protejarea mediului inconjurator. Au inteles acest lucru si ne-au fost alaturi in desfasurarea acestei actiuni cei 120 de elevi si 12 cadre didactice de la Colegiului Tehnic "Vasile Parvan".

Suntem convinsi ca o educatie si o preocupare constanta in protejarea mediului, de la varste fragede, reprezinta baza unui mediu curat in viitor.