Polaris a sustinut pentru al doilea an consecutiv performanta in educatie

Polaris M Holding a premiat marti, 27.05.2014, elevii care au obtinut peste 50 de puncte in cadrul Concursului judetean de matematica "Tomis", precum si profesorii care au formulat subiectele la acest concurs. Festivitatea de premiere a avut loc in cadrul Universitatii Ovidius - Facultatea de Matematica.

Concursul judetean de matematica "Tomis" a fost organizat de catre Inspectoratul Scolar Judetean Constanta. Acest concurs se afla la cea de-a II editie si este adresat elevilor din invatamantul gimnazial. Concursul este structurat in doua etape: faza locala si faza judeteana. Faza locala a avut loc in data de 7 decembrie 2013 in cadrul careia au participat 4 centre din municipiul Constanta si 4 centre din judetul Constanta. Elevii care au obtinut peste 50 de puncte s-au calificat la faza judeteana. In data de 10 mai 2014 s-a desfasurat faza judeteana a concursului, la care au fost prezenti 632 elevi. Printre premianti se regasesc elevii care au obtinut primele 3 punctaje la fiecare clasa.

Anul acesta, continuand traditia, Polaris a sustinut si premiat performanta in educatie oferind premii celor 8 profesori si 20 de olimpici care s-au implicat in Concursul Scolar Judetean de matematica "Tomis". Consideram ca atingerea performantei in educatie se datoreaza cadrelor didactice care au stiut sa insufle dorinta de a excela in acest domeniu, precum si elevilor care au demonstrat ca este necesar sa muncesti suplimentar pentru a obtine rezultate notabile.