Programul de implicare al companiei Polaris in cadrul campaniei "Curatam Constanta noastra"

Pe intreaga durata a lunii octombrie, compania Polaris M Holding se alatura Primariei Municipiului Constanta, in cadrul campaniei "Curatam Constanta noastra", prin suplimentarea activitatilor zilnice de salubrizare, precum si prin demararea unor proiecte ce-si propun sa  contribuie la crearea si mentinerea unui mediu mai curat.

In cadrul acestei campanii, Polaris se implica zilnic prin suplimentarea numarului de echipaje si prin prelungirea programului de lucru astfel incat sa acopere toate actiunile prevazute in programul campaniei "Curatam Constanta noastra". Mai exact, Polaris si-a intensificat activitatile de: colectare a deseurilor municipale pe care locatarii, implicati in aceasta campanie, le aduna in fata blocurilor sau ale curtilor; colectare a deseurilor vegetale care rezulta in urma igienizarii spatiilor verzi; colectare a deseurile din zonele igienizate de catre agentii economici. Pe langa aceste activitati, programul demarat de Polaris include:

Organizarea concursului "Implica-te si castigi!" in perioada 19-31.10.2015

Organizarea concursului "Implica-te si castigi" are drept obiectiv promovarea spiritului civic in randul cetatenilor.

Astfel, voluntarii care au participat la actiuni de ecologizare, in cadrul campaniei "Curatam Constanta noastra" au posibilitatea de a castiga unul dintre cele 30 de aspiratoare profesionale oferite de Polaris.

Cetatenii care doresc sa participe la acest concurs vor incarca o singura fotografie in tab-ul (casuta) de concurs de pe pagina de Facebook a Polaris M Holding, in care sa apara ca voluntari la una dintre actiunile de ecologizare organizate in cadrul campaniei "Curatam Constanta Noastra". Locatia fotografiei poate sa faca referire la orice cartier / zona (bloc, casa) din orasul Constanta.

Primii 30 participanti cu fotografii inscrise in aplicatia de concurs care strang cele mai multe voturi vor castiga cate un aspirator profesional.

Anuntarea castigatorilor va avea loc in data 02 noiembrie 2015 pe pagina de https://www.facebook.com/PolarisMHolding si pe site-ul www.polaris.ro.

Achizitionarea de cosulete stradale metalice

Polaris inlocuieste si suplimenteaza cu un numar de 70 de cosulete stradale metalice, dotate cu scrumiere, strada Mircea cel Batran.

Aceasta initiativa de achizitie a cosuletelor stradale vine in intampinarea eforturilor demarate de autoritatile locale si are drept scop imbunatatirea aspectului estetic si functional al orasului.

Montarea cosuletelor va incepe cu data de 31 octombrie.

Actiune de ecologizare si educatie non-formala alaturi de elevi

Demararea actiunii de ecologizare si educatie non-formala pe tema colectarii selective a deseurilor care s-a desfasurat pe malul Lacului Tabacarie in data de 9 octombrie, sub denumirea "Ziua Verde Constanta". Scopul acestei actiuni a fost de a-i familiariza pe elevi cu actiunile practice si informative de protejare a mediului, cunoscut fiind faptul ca zona Lacului Tabacarie este arie protejata de lege.