De Ziua Internationala a Mediului, Polaris a premiat prescolarii

In perioada 30.05 - 02.06.2016, Polaris M Holding, alaturi de prescolarii gradinitei "Comenius", au desfasurat prima etapa a campaniei ecologice "Natura ne protejeaza, daca o respectam!", care s-a incheiat cu premierea tuturor participantilor. Cea de-a doua etapa a campaniei va avea loc in data de 10 iunie si va fi marcata printr-o actiune ecologica a plajei "Trei papuci".

Prima etapa a campaniei ecologice, desfasurata sub sloganul "Natura ne protejeaza, daca o respectam!", s-a incheiat cu o parada a costumelor din materiale reciclabile, prescolarii incercand sa-si aduca aportul la protejarea mediului inconjurator intr-un mod cat mai original. Impreuna cu parintii si cadrele didactice, copiii au confectionat obiecte si costume folosind drept materie prima deseuri reciclabile precum: dopuri din plastic, scotch, hartie, saci menajeri etc, Dupa prezentarea costumelor, toti copiii au fost rasplatiti cu diplome si premii din partea companiei Polaris.

Campania ecologica a urmarit atingerea a 2 obiective: unul educational si celalalt practic. Daca obiectivul educational a fost atins prin intermediul orelor de educatie ecologica, unde prescolarii au avut posibilitatea sa-si insuseasca notiuni elementare despre reciclare, obiectivul practic s-a realizat prin implicarea copiilor in actiuni practice precum: confectionarea de costume din materiale reciclabile si printr-o actiune de ecologizare.

Ultima etapa a campaniei "Natura ne protejeaza, daca o respectam!" va avea loc in data de 10 iunie. Prescolarii se vor echipa cu manusi, sepci si saci, si vor ecologiza plaja "Trei Papuci" alaturi de angajatii Polaris, transformandu-se in participanti activi la protejarea mediului inconjurator.

"Am ales sa celebram Ziua Internationala a Mediului alaturi de copii deoarece respectul fata de mediul inconjurator si educatia se formeaza de la o varsta frageda si reprezinta baza pentru un mediu curat in viitor. Prin intermediul acestei campanii am urmarit sa promovam un comportament responsabil fata de mediul inconjurator din partea tinerei generatii.", au declarat reprezentantii Polaris.