Faleza "Trei papuci", ecologizata de Polaris si prescolari

10 iunie  - Polaris M Holding impreuna cu prescolarii gradinitei "Comenius" au ecologizat faleza de langa plaja "Trei papuci". Actiunea de ecologizare s-a inscris in randul evenimentelor care au sarbatorit Ziua Internationala a Mediului si a continuat campania "Natura ne protejeaza, daca o respectam!", desfasurata in perioada 30.05 - 10.06.2016.

Ultima etapa a acestei campaniei s-a incheiat cu o actiune de ecologizare a promenadei de langa plaja "Trei papuci". Prescolarii s-au echipat cu manusi, saci, sepcute si au adunat deseurile din plastic si hartie pe care le-au gasit in drumul lor. Desi participantii la actiune au avut varste cuprinse intre 3 si 6 ani, acest lucru nu i-a impiedicat sa duca la bun sfarsit actiunea si sa adopte un comportament ecologic corect.

"Natura ne protejeaza, daca o respectam" a debutat, in data de 2 iunie, cu o parada a costumelor eco, unde prescolarii si-au putut etala costumele confectionate din materiale reciclabile. Pentru a le stimula comportamentul responsabil fata de mediu si pe viitor, Polaris le-a rasplatit eforturile micilor ecologisti cu premii.

 "Responsabilitatea companiei noastre nu se rezuma la activitatea pe care o prestam, ci trece dincolo de atributiile acesteia. Una dintre activitatile prioritare desfasurate de Polaris, si care vizeaza protejarea mediului inconjurator, este reciclarea deseurilor de ambalaje. A devenit o necesitate sa ne dezvoltam un comportament ecologic, deoarece starea mediului inconjurator ne afecteaza, in mod direct, viata si sanatatea. Acesta este si motivul pentru care sarbatorim zilnic Ziua Mediului, prin actiunile noastre, nu doar intr-o singura zi pe an", au declarat reprezentantii Polaris.