Caravana Polaris a ajuns la cea de-a opta editie

Duminica, 30 iulie, incepand cu ora 19:00, Polaris M Holding a organizat in Portul Tomis Constanta cea de-a opta editie a “Caravanei Polaris”. Evenimentul a avut drept obiectiv constientizarea constantenilor si turistilor aflati pe litoral privind mentinerea curateniei spatiului public.

Echipa “Caravana Polaris” a fost formata din mai multi tineri care s-au deplasat pe jos, dar si cu bicicletele in zona Portului Tomis – faleza Cazino, promovand un stil de viata prietenos cu mediul prin utilizarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ. Tinerii, echipati in tricouri inscriptionate cu sigla Polaris M Holding, au incurajat turistii si constantenii sa adopte un comportament civic fata de mediul inconjurator. Persoanele intalnite in timpul deplasarii caravanei au primit, din partea companiei Polaris M Holding, obiecte promotionale, de culoare verde, pentru a-i stimula sa pastreze curatenia orasului.
Pentru ca mesajul acestei campanii sa atraga atentia trecatorilor, echipei “Caravana Polaris” i s-au alaturat personaje indragite de copii, un personaj pe picioroange si o mascota“urs panda”, de dimensiuni foarte mari, aproximativ 3 m inaltime.


“Cu totii ne dorim un oras fara deseuri aruncate la intamplare, plaje si spatii verzi mai curate, aer mai curat, toate aceste obiective pot fi indeplinite numai impreuna cu cetatenii. Pentru ca un oras sa-si pastreze curatenia este nevoie de implicarea fiecaruia dintre noi. Nu este suficient numai sa ne dorim sau sa ne bazam numai pe serviciile de salubrizare pentru a avea un oras curat. Micile gesturi fac intotdeauna diferenta. Este suficient daca fiecare dintre noi arunca deseurile pe care le produce la cosul de gunoi, nu pe jos, si mediul in care traim s-ar schimba foarte mult.”, au declarat reprezentantii companiei Polaris M Holding.