Tel Verde - 0800.801.803

Non Stop

Despre Polaris

POLARIS M HOLDING

Polaris M Holding este una dintre cele mai mari companii de prestare servicii de salubrizare de pe piata de profil romaneasca.

Polaris isi incepe activitatea de prestari servicii de salubrizare in anul 1998, in municipiul Constanta, in urma castigarii licitatiei deschise organizata de Primaria Muncipiului Constanta. De-a lungul anilor, compania Polaris a reusit sa-si extinda activitatea in alte 8 orase: Arad, Targu Jiu, Eforie, Navodari, Mangalia, Alba Iulia, Bumbesti Jiu, Slobozia, precum si in judetele Teleorman si Timis.

Astazi ne putem lauda cu o experienta in domeniu de peste 18 ani. Imbunatatirea continua a serviciilor, gradul ridicat de competenta profesionala al angajatilor nostri, devotamentul pentru satisfacerea celor mai exigente nevoi ale cetatenilor sunt principii de baza pe care se axeaza activitatea Polaris M Holding. Compania Polaris detine capital 100% romanesc, deserveste peste 1 milion locuitori si a creat pana in prezent peste 1.500 locuri de munca.

Prin specificul profesiunii noastre, suntem zi de zi martorii efectelor daunatoare pe care activitatea noastra cotidiana o are asupra mediului inconjurator. Ne dorim ca activitatea prestata de noi sa ajute la imbunatatirea mediului inconjurator, motiv pentru care am initiat servicii de colectare separata a deseurilor si de constientizarea a populatiei asupra importantei protejarii mediului. Tot din acest considerent am inaugurat in anul 2005, in municipiul Constanta, linia de sortare a deseurilor reciclabile.

Diplome si Certificari