LET’S DO IT, ROMANIA! - Curatenie generala intr-o singura zi alaturi de POLARIS

Sambata, 28 septembrie 2013 se da startul actiunii de curatenie nationala intr-o singura zi, in intreaga tara: “Let’s do it, Romania!”. Firma Polaris M Holding participa la aceasta actiune in calitate de sponsor si partener logistic oferind voluntarilor manusi de protectie si saci pentru colectarea deseurilor.

In calitate de partener logistic al acestei actiuni, firma Polaris va colecta deseurile din zonele indicate de organizatorii actiunii “Let’s do it, Romania”. Pentru a proteja mediul inconjurator in mod activ, deseurile colectate vor fi transportate la statia de sortare si reciclare pentru a se realiza separarea acestora pe categorii. Deseurile reciclabile (plasticul, hartia, dozele de aluminiu etc.) vor fi valorificate, iar fractia de deseuri care nu poate fi reciclata va fi transportata la rampa ecologica.

Polaris a devenit unul dintre partenerii fideli ai acestei actiuni de responsabilizare sociala inca de la inceputul derularii acesteia, atat in orasul Constanta, precum si la toate punctele de lucru unde presteaza servicii de salubritate. Anul acesta nu face exceptie, Polaris M Holding se alatura voluntarilor in aceasta actiune de indepartare a deseurilor din arealele naturale unde nu presteaza servicii ca operator de salubritate.

Prin specificul activitatii prestate, suntem zi de zi martorii efectelor daunatoare pe care activitatea noastra cotidiana o are asupra mediului inconjurator, de aceea obiectivul principal al firmei il reprezinta protejarea mediului inconjurator si preocuparea permanenta pentru constientizarea populatiei asupra acestui subiect. Firma Polaris sustine ideea de comportament responsabil fata de mediu pe tot parcursul anului.

Va asteptam sambata alaturi de noi!